пʼятниця, 24 вересня 2010 20:24

Неблагополучні батьки заморили місячну дитину голодом

Неблагополучні батьки заморили місячну дитину голодом

У селі Коленковці Хотинського району Чернівецької області на початку вересня у неблагополучній сім"ї від недоїдання померла місячна дитина.


Як передає кореспондент УНІАН, про це місцевим ЗМІ повідомила заступник начальника служби у справах дітей Хотинської райдержадміністрації Інна Алфіренко.

За її словами, хлопчик був з близнюків. Мати померлої дитини звернулася до медиків за допомогою тільки тоді, коли дитина вже знаходився в комі. Лікарі повідомили, що батьки зловживали спиртним.

Алфіренко зазначила, що ні сільська рада, ні селяни вчасно не сповістили про цей випадок її службу. Про смерть хлопчика службу у справах дітей повідомила обласна дитяча лікарня. Медики встановили причину смерті хлопчика - "білково-енергетична недостатність".

Наразі мати з іншою дитиною-близнюком знаходиться на лікуванні в обласній дитячій клінічній лікарні N 2.

Сільський голова Коленковців Дмитро Мельник повідомив, що сім"я, в якій помер хлопчик, була неблагополучною.

Справу про смерть немовляти передано до Хотинської районної та Чернівецької обласної прокуратури.

За словами прокурора Хотинського району Василя Гіндуляка, наразі прокуратура здійснює дослідчу перевірку того, що трапилося. За її результатами буде ухвалено рішення про порушення кримінальної справи.

Зараз ви читаєте новину «Неблагополучні батьки заморили місячну дитину голодом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі