пʼятниця, 20 липня 2007 10:05

Названо наймодніше місто планети

Нью-Йорк учетверте поспіль визнано наймоднішим містом планети згідно опитування, що було проведено американською компанією, яка досліджує використання мови. За інформацією Reuters, некомерційна група Global Language Monitor, відстежуючи слова і вирази в ЗМІ, Інтернеті та блогосфері, складає таким чином щорічний список наймодніших міст миру.

У гонці за перше місце Нью-Йорк обійшов Париж чотири роки тому, і тепер французька столиця змагається з Лондоном, Римом і Міланом за решту верхніх позицій у списку.

Цього року на другому місці - Рим, на третьому - Париж, на четвертому - Лондон і на п"ятому - Мілан. Гонконг був названий наймоднішим містом Південної Азії й зайняв у загальному списку восьме місце. Шанхай опинився на 14-й позиції, Сідней і Мельбурн - на 12-й і 15-й відповідно, а до модного квартету Південної Америки увійшли Сантьяго, Ріо-де-Жанейро, Сан-Паулу та Буенос-Айрес. Краків, одне з найбільших і старих міст Польщі, зайняв 25-те місце, передає Лига.

Зараз ви читаєте новину «Названо наймодніше місто планети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі