середа, 27 лютого 2008 15:07

Названо 20 кращих жінок України (ФОТО)

Журнал "ELLE" склав список з 20 імен найвпливовіших, найвідоміших і найуспішніших жінок України. Залежно від роду діяльності, українки потрапили в різні групи рейтингу.

Наприклад, у сфері культури видавці вважають, що найяскравішими є співачка Ніна Матвієнко, письменниця Оксана Забужко і кінорежисер Кіра Муратова.

У шоу-бізнесі армією прихильників командують Софія Ротару і Наталія Могилевська.

У Медіа серед інших сильних жінок виділяються головний редактор інтернет-видання "Українська правда" Олена Притула, заступник головного редактора "Дзеркала тижня" Юлія Мостова і генеральний продюсер телеканалу "Інтер" Ганна Безлюдна.

Моду в Україні творять дизайнер Лілія Пустовіт, голова організаційного комітету UkrainianFashion WeekІрина Данилевська і співволодільниця HelenMarlen GroupОксана Кавіцка.

Абсолютні чемпіонки гімнастики і просто красуні Лілія Подкопаєва і Ганна Бессонова прославили Україну на весь світ своїми досягненнями в спорті.

Говорять, що щастя не в грошах, а в умінні ними розпоряджатися. Цією цінною і рідкісною здатністю, на думку експертів, володіють народний депутат Наталія Королівська і заступник генерального директора компанії EastoneЮлія Чеботарьова.

А от політика в нашій країні, на думку видавців журналу, під каблуком Юлії Тимошенко, Раїси Богатиревої і Інни Богословської.

За 2007 рік, завдяки бездоганній виборчій кампанії і власній харизмі, Тимошенко зробила неможливе, збільшивши армію своїх прихильників на 1,5 мільйона чоловік. Вона не перестає бути жінкою, а її образ вже вважається легендою світової моди.

Стиль прем"єра якимсь чином успадковує і голова фракції Партії регіонів Раїса Богатирева. З кожним роком "номер другий" у виборчому списку партії не тільки добивається нових висот, але і хорошіє. Секрет омолоджування, за її словами, у відвідинах басейну і обмеженні кави і сигарет.

Члена Партії регіонів Інну Богословську успіх супроводить з 22 років, коли вона виграла свою першу справу. Сьогодні Інна Германівна працює у Верховній Раді. А організувавши два концерти в Україні відомого балканського композитора Горана Бреговіча, тепер вона не може жити без музики: " Якщо я не провожу три години на концерті справжнього майстра, потім місяць можу дихати повними грудьми", - говорить Богословська-політік, передає VIP.

Зараз ви читаєте новину «Названо 20 кращих жінок України (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі