пʼятниця, 30 квітня 2021 10:27

Назвали місце України в європейському та світовому Covid-рейтингах

Минулої доби у світі діагностували понад 891 тис. нових заражень на Covid-19. Найбільше хворих зафіксували в Індії, Бразилії та США. Померли за добу понад 15,1 тис. осіб.

За щоденною кількістю летальних випадків Україна посіла 11-те місце у світовому рейтингу і друге поміж країн Європи, пише сайт Worldometers.

 

В Індії виявили понад 386 тис. нових хворих, у Бразилії – понад 69 тис. випадків інфікування, а в США – понад 59 тис. Крім того, понад 37 тис. випадків інфікування зафіксували в Туреччині, а понад 26 тис. – у Франції. Далі за кількістю хворих у рейтингу – Аргентина й Німеччина. За темпами поширення інфекції Україна опинилася на четвертому місці в Європі.

 

Загалом за час пандемії у світі померли понад 3,17 млн людей. Одужали 128,5 тис. осіб, а хворіють – 19 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вчені зробили заяву про ситуацію з пандемією в Україні

Повільні темпи зменшення смертності від Covid-19 спостерігаються і в інших країнах: Польщі, Угорщини, Румунії та Болгарії. За щоденною кількістю летальних випадків на минулому тижні Україна посіла 13-те місце у світовому рейтингу та п'яте поміж країн Європи.

Зараз ви читаєте новину «Назвали місце України в європейському та світовому Covid-рейтингах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі