понеділок, 03 грудня 2018 17:07

Назвали кількість людей, які каталися "зайцем" у столичному транспорті

У Київпастрансі назвали кількість безквиткових пасажирів, яких зловили у столиці цьогоріч. Про це підприємство повідомило на запит депутата Київради Олександра Пабата.

Згідно з наданою таблицею, за перші 10 місяців 2018-го у київському громадському транспорті спіймали 30 215 безбілетників. Їх оштрафували майже на 3 млн грн.

Автор: Олександр Пабат
  За перші 10 місяців 2018 року в київському громадському транспорті спіймали 30 215 безбілетників.
За перші 10 місяців 2018 року в київському громадському транспорті спіймали 30 215 безбілетників.

"Популяція столичних зайців досить стабільна і тримається в межах 3-4 десятків тисяч осіб щорічно. Крім виняткового показника 2015-го – тоді чи то на хвилі свідомості пасажирів, чи то через збій у роботі контролю КП (сподіваюся, що статистика не була занижена штучним чином) за цілий рік зафіксували лише 14 050 "нелегалів", – розповів депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, скільки українців є прихильниками вступу в ЄС

Найбільше "зайців" зафіксували 2013-го – майже 46 тисяч. Їм виписали 1,4 млн грн штрафів.

Оплата проїзду банківською карткою в усьому наземному громадському транспорті Києва стане можливою з березня наступного року. Про це розповів директор Департаменту інформаційних технологій Київської міської державної адміністрації Юрій Назаров.

Зараз ви читаєте новину «Назвали кількість людей, які каталися "зайцем" у столичному транспорті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі