четвер, 31 травня 2018 19:35

Назвали ім'я нового президента держпідприємства "Антонов"

Назвали ім'я нового президента держпідприємства "Антонов"
Призначили нового президента ДП "Антонов". Фото: Wikimapia

Новим президентом держпідприємства "Антонов" стане Олександр Донець.

Відповідне рішення прийняли в "Укроборонпромі", пишуть в компанії.

Раніше Донець займав посаду віце-президента з виробництва, а протягом 21-30 травня тимчасово виконував обов'язки президента держпідприємства.

"В день 72-ої річниці від дня заснування підприємства, 31 травня 2018 року, генеральний директор ДК "Укроборонпром" Павло Букін привітав колектив підприємства та представив нового керівника", - зазначається у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні створили конструкторське бюро Антонова: як це було

Донець Олександр Дмитрович навчався у Київському інститут інженерів цивільної авіації, який закінчив у 1988 році. Свою кар'єру почав на ДП "Антонов", перша його посада - інженер з експлуатації. Однак, у 2014 році він змінив місце роботи і став генеральним директором Державного авіаційного підприємства "Україна", а в 2015 році - помічником директора ДП обслуговування повітряного руху України "Украерорух". В грудні 2016 року Донець повернувся в ДП "Антонов" на посаду віце-президента.

Зараз ви читаєте новину «Назвали ім'я нового президента держпідприємства "Антонов"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі