понеділок, 17 серпня 2020 19:10

НАЗК перевіряє "Енергоатом" на предмет корупції

НАЗК перевіряє "Енергоатом" на предмет корупції
Перевірка проходить у зв'язку з пред'явленням позову у Господарський суд Києва. Фото: Reuters

Національне агентство з питань запобігання корупції перевіряє ДП "НАЕК "Енергоатом" на предмет можливого порушення антикорупційного законодавства України.

Перевірка проходить у зв'язку з пред'явленням позову у Господарський суд Києва. Про це повідомляє Центр економіко-правових досліджень (ЦЕПД).

"Національне агентство розглянуло лист Центру економіко-правових досліджень, і на теперішній час проводить перевірку інформації за фактом можливого порушення ст. 61 Закону України "Про запобігання корупції" та Антикорупційної програми ДП "НАЕК "Енергоатом", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одного з керівників Державної екоінспекції у Сумській області спіймали на хабарі

Як зазначається, сьогодні НАЗК вирішує питання про призначення позапланової перевірки ДП "НАЕК "Енергоатом".

"Наразі це вся інформація, котру ми можемо розкрити станом на сьогодні, оскільки перевірка триває. З метою запобігання навмисному приховуванню документів або відомостей, що можуть вплинути на її результати, ми повідомимо про підсумки після того, як буде завершено перевірку", - пообіцяли у ЦЕПД.

Підписаний президентом Володимиром Зеленським закон про гральний бізнес розкритикувало Національне агентство з питань запобігання корупції. Застереження щодо закону "Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор" НАЗК надіслало президенту в листі.

Зараз ви читаєте новину «НАЗК перевіряє "Енергоатом" на предмет корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі