середа, 22 жовтня 2008 12:03

Нареченого зарізали напередодні весілля

На Миколаївщині парубок зарізав свого товариша. Трагедія сталася напередодні весілля загиблого. Наречений хильнув зайвого і приревнував кохану до друга.

Суперечка переросла у різанину. Ревнивець заспокоївся тільки після удару ножем.

Два роки Микола зустрічався з дівчиною. Палке кохання спонукало хлопця зробити пропозицію руки й серця. На що отримав позитивну відповідь.

Та якось наречений затримався на роботі, а коли повернувся, побачив свою половинку в компанії своїх друзів. Молодик приревнував, але обурюватися почав лише після другого гранчака оковитої.

За словами затриманого, тоді він не думав про наслідки. Тим більше, після удару ножем постраждалий іще десять хвилин сидів за столом. Ніхто не здогадувався, що це останні хвилини його життя.

Валерій Чухарєв, перший заступник керівника Жовтневого РВ міліції: "Після отриманих пошкоджень він вийшов з будинку, пройшов біля двадцяти метрів, впав і помер. Вранці труп виявив сусід".

Однак слідчі припускають, що про смерть товариша підозрюваний дізнався набагато раніше. Адже в іншому разі не намагався би накивати п"ятами з країни. Саме у потязі парубка й затримали, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Нареченого зарізали напередодні весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі