пʼятниця, 13 травня 2011 09:48

Наміснику Лаври на день народження подарували Mercedes за $100 тисяч

Наміснику Лаври на день народження подарували Mercedes за $100 тисяч

Намісник Києво-Печерської Лаври, архієпископ Вишгородський і Чорнобильський УПЦ МП, депутат від Партії регіонів Павло Лебідь відзначив своє 50-річчя в трьох банкетних залах столичного готелю Русь. Ювіляру подарували Mercedes вартістю понад 100 тисяч доларів.

Музичний супровід банкету, на який запросили близько 600 гостей, забезпечували зірки української естради Таїсія Повалій та Стас Михайлов, який виступає у стилі шансон.

На закритий банкет пресу не пустили. Коли співаки вийшли з готелю, журналісти запитали, що вони співали для намісника.

"Нічого не співали... Ми говорили", - відповів спочатку Стас Михайлов. Проте хтось підказав йому: "Частушки". "Частушки..., - погодився співак. - Людина (ювіляр – ред.) чудова, здоров'я йому, щастя".

Після цього він звернувся до журналістки: "Чому ви такі настирні, журналісти? Покиньте це… Одружуйтесь, народжуйте дітей…".

Таїсія Повалій, у свою чергу розповіла, що спочатку хотіла заспівати "Два кольори", проте побачила, що поряд з намісником сидить його мати, тому виконала пісню "Поговори со мною, мама".

Серед подарунків ювілярові - новий Mercedes представницького класу з іменними номерами - АП, що значить Архієпископ Павло. За оцінкою ЗМІ, вартість цієї моделі перевищує 100 тисяч доларів США.

Сам архієпископ розповів, що дарували йому "хто що має".

"Машину подарували, ви знаєте", - зазначив Павло. На питання, хто подарував, архієпископ зазначив: "Добрі люди... для мене всі вони рівні".

Гості теж отримали подарунки – буклети про життя архієпископа.

За календарем день народження митрополита Павла 19 квітня, проте на цей день припав Великий вівторок, тому урочистості перенесли на початок травня.

Нагадаємо, архієпископ Павло є депутатом Київської міської ради від Партії регіонів.

Раніше архієпископ Павло обізвав журналіста, який сфотографував Mercedes глави УПЦ МП Володимира, психічно хворим, а розкішний автомобіль митрополита назвав засобом пересування.

Також у липні 2010 року архієпископ Павло назвав "кублом" клініку Інституту епідеміології та інфекційних хвороб ім. Громашевського для хворих на СНІД, яка знаходиться на території Лаври.

"Ви хотіли б, щоб у вас у під'їзді був притон? Щоб у вашій квартирі, поряд або хоча б на одному майданчику жили люди зі страшними захворюваннями? Я їх не засуджую, але вони повинні знаходитися в тому місці, де вони повинні бути, а не в центрі вселенського православ'я - Києво-Печерської Лаврі ", - зазначив Павло.

Зараз ви читаєте новину «Наміснику Лаври на день народження подарували Mercedes за $100 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі