пʼятниця, 25 лютого 2022 12:52

Надати прихисток: створили сайт, де можна знайти й запропонувати житло українцям з особливо небезпечних територій

Надати прихисток: створили сайт, де можна знайти й запропонувати житло українцям з особливо небезпечних територій
Українців закликають надати прихисток тим, хто живе на особливо небезпечних територіях. Фото - Facebook

Українців закликають надавати організовану допомогу тим співгромадянам, які переселяються з найбільш небезпечних територій України. Українські програмісти створили спеціальний ресурс, де можна запропонувати та знайти житло.

Про це написали в Telegram Форпост Янченко.

Ініціатива має назву "Прихисток", щоби знайти варіанти житла або запросити українців до себе - потрібно перейти за посиланням.

"Україна переживає непрості часи. Просимо вас простягнути руку допомоги тим, хто переміщується із зон бойових дій до безпечніших регіонів.
Якщо ви можете прихистити - залишайте заявку на сайті. Менше ніж за добу українські ІТ-шники зробили сайт для взаємодопомоги. Поширте його максимально, будь ласка", - написали активісти.

Посол доброї волі ООН американська акторка Анджеліна Джолі написала пост на підтримку України. Вона зазначила, що знає про агресію Путіна проти суверенної держави, що вже є жертви і працює над розв'язанням питання про прийняття біженців.

Зараз ви читаєте новину «Надати прихисток: створили сайт, де можна знайти й запропонувати житло українцям з особливо небезпечних територій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі