четвер, 12 листопада 2020 03:12

Національний парк буде безкоштовно пускати туристів за зібране і відсортоване сміття

Національний парк буде безкоштовно пускати туристів за зібране і відсортоване сміття
До "Синевиру" будуть пускати безкоштовно за зібране сміття. Фото: Коментарі

Національний природний парк "Синевир" проводить екоакцію для туристів, у межах якої можна отримати безкоштовний квиток до озера або Реабілітаційного центру бурих ведмедів.

"У національному природному парку "Синевир" триває акція щодо правильного сортування відходів. Ви можете отримати безкоштовний квиток до озера Синевир або Реабілітаційного центру бурих ведмедів, здавши 4 пластикові або 3 скляні чи 2 металеві пляшки у спеціально встановлені контейнери", – повідомляється на сторінці НПП у Фейсбуці..

Акція триватиме, поки щонайменше 100 осіб не скористаються нею.

Захід проводиться в межах проєкту "Прибери в національному природному парку "Синевир" за співфінансування Європейської асоціації дозвілля й охорони природи. Головна мета акції – привернути увагу людей до питань правильного роздільного сортування сміття, зменшення забруднення та збереження довкілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У добрі руки безплатно віддають 3 левів та 6 ведмедів

Раніше Google надав інформацію про рейтинг туристичних об'єктів, місць та напрямків України за кількістю пошукових запитів Google-Maps&Search протягом 9 місяців 2020 року. До переліку потрапив Синевир.

Зараз ви читаєте новину «Національний парк буде безкоштовно пускати туристів за зібране і відсортоване сміття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі