пʼятниця, 30 грудня 2011 14:55

Націоналісти закликали громадськість святкувати тверезо
5

Фото: Фото: Євген Борісов

Вчора у місті Миколаєві Львівської області автономні націоналісти провели "Марш здорової молоді".

О 15:00 два десятки молодих людей з кількома червоно-чорними прапорами та чорними стягами з "Ідеєю нації" та великим банером зібралися на центральній площі маленького містечка. У Миколаєві проживає близько 14 тисяч людей.

Звідти центральними вулицями міста націоналісти рушили до пам'ятника Тарасові Шевченкові. Дорогою активісти вигукували: "Молодь - на стадіони", "Здорова молодь – здорове майбутнє", "Борець за волю не вживає алкоголю" та інше.

Люди по-різному реагували на молодь, але пропустити таке дійство не міг ніхто. Попереду йшли дві дівчинки і роздавали листівки у яких розповідалося скільки українців вимерли за останні роки від алкоголю та інших наркотиків.

"Таким чином ми хочемо звернути увагу жителів міста на проблеми, які зараз існують в Україні, - заявив організатор акції Володимир. – У нашому місті єдина розвага молоді – це алкоголь. І це дуже страшно. Тому наша мета – змінити захоплення підлітків і показати їм інші цікаві речі в житті. Наприклад, спорт – це повноцінна заміна пляшці!".

На завершення акції одна з її учасниць закликала усіх бути вірними своєму вибору тверезого життя і продовжувати проводити популяризацію справжніх цінностей замість тих, що нам нав'язують з екранів телевізорів.


Зараз ви читаєте новину «Націоналісти закликали громадськість святкувати тверезо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі