середа, 08 квітня 2015 15:58

Нацгвардія отримає нові броньовики "Барс-8" українського виробництва

Ряди української бронетехніки поповнилися ще однією бронемашиною "Барс-8", що була розроблена корпорацією "Богдан". Про це повідомили у Національній гвардії України.

Прем'єра машини відбулася на полігоні нацгвардії в Нових Петрівцях.

""Барс-8" має характеристики, аналогічні броньовику Краз Spartan, проте машина отримала нову броньовану кабіну та інші зміни. Броньовик "Барс-8" став більшим в розмірах у порівнянні з попередником "Барс-6". Машина отримала потужне шасі, більш просторий кузов і збільшену вантажопідйомність", - йдеться в повідомленні.

Автор: ngu.gov.ua
 

Ціна бронемашини, як повідомляють в нацгвардії, значно нижча за ціну броньовиків зі схожими характеристиками. У минулому році вона становила близько мільйона гривень.

У 2015 році для Національної гвардії України замовили 90 бронемашин "Барс", що збираються на Черкаському заводі. Автомобілі оснащуються турбодизелем потужністю 160 л. с. Автомобіль витрачає 15 л на 100 км і може проїхати на одній заправці майже 600 км.

Зараз ви читаєте новину «Нацгвардія отримає нові броньовики "Барс-8" українського виробництва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі