субота, 15 вересня 2018 01:35

Набив м'яча 4161 раз: 9-класник встановив рекорд України

14-річний Олександр Омельчук з Луцька став рекордсменом Книги рекордів України. Він набив м'яча 4161 раз. Зробив це під час святкування дня села Боратин.

"Набивав і рахував. Спочатку дуже хвилювався. Заспокоївся, коли набив першу сотню. Зупинився на 36 хвилині і 47 секунді, коли м'яч скотивcя з ноги. Люди були в захваті, а мені дуже хотілося пити, бо була неймовірна спека", - розповів Олександр кореспонденту Gazeta.ua.

Хлопець навчається у 9 класі школи №19 Луцька. Футболом займається з 10 років.

Автор: надане Олександром Омельчуком
  Олександр Омельчук набив м'яч 4161 разів. За потрапив до Книги рекордів України
Олександр Омельчук набив м'яч 4161 разів. За потрапив до Книги рекордів України

"Вдома батьки мені облаштували міні-поле. Набивати так довго м'яча почав недавно. Захотів перевершити досягнення відомих футболістів. Наприклад, Ліонель Мессі зміг набити 3168 раз, а Криштіан Роналду — 2911. Коли я вже міг доходити до 2 тисяч, тато став знімати це на відео. Одне, на якому я зробив 3284 удари, він виставив у Facebook. Його переглянули 30 тисяч разів. Тато відіслав запис в Міністерство молоді та спорту. Звідти відео передали в представництво Книги рекордів України. Вони подзвонили і попросили зробити це привселюдно. Нагода трапилася на день села Боратин", - поділився Олександр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 14-річний школяр має власну пасіку

Автор: надане Олександром Омельчуком
  Олександр Омельчук разом з батьками та молодшими сестрами: 11-річною Вікторією та 6-річною Марією
Олександр Омельчук разом з батьками та молодшими сестрами: 11-річною Вікторією та 6-річною Марією

"Наша сім'я приділяє спорту велику увагу. Я свого часу займався дзюдо, карате і боксом, а дружина - баскетболом. Наші доньки обрали художню гімнастику, а Саша - футбол. Він мріє прославити Україну і стати відомим на весь світ", - сказав батько Олександр Володимирович.

"У 3 роки Настя ще не вміла толком говорити, але вже добре малювала", — каже художниця й архітектор 29-річна Анна БАРЧИШЕНА з Вінниці про свою доньку Анастасію, 4 роки. Дівчинка потрапила до Книги рекордів України як наймолодша художниця.

Зараз ви читаєте новину «Набив м'яча 4161 раз: 9-класник встановив рекорд України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі