середа, 10 вересня 2008 14:26

На Запоріжжі за чотири дні спалили 35 тонн макової соломки

Правоохоронці Запоріжжя знищили 35 тонн макової соломки.

Два поля маку дозрівали на околиці одного із районів Запорізької області. Міліціонери з"ясували, що власники цієї землі засіяли її без жодного на те дозволу.

"У статистиці не перебувають у статінформації у нашій і у статистиці нашого господарства вони також не проходять як посіви маку. У процесі розслідування було встановлено, що, дійсно, це незаконний посів маку. Тому що була відсутня у людей ліцензія", - повідомив керівник Пологовського РВ міліції.

Правоохоронцям довелося попотіти: урожай спалювали чотири дні.

"Під час проведення знищення насіння маку було обмолочено. Залишки спалили. Згідно із нормами для вказаного виду діяльності. Усього було знищено залишків приблизно 35 тонн", - розказав керівник відділу ГУ МВДУ у Запорізькій області Дмитро Гизюк.

За цінами чорного ринку така кількість макової соломки потягла б на 70 млн. грн. Що робити із п"ятдесятьма чотирма тоннами макового насіння, правоохоронці іще не вирішили, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі за чотири дні спалили 35 тонн макової соломки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі