четвер, 31 січня 2008 09:18

На Закарпатті невідомий розлив 5 тонн аміачної води

5 тонн аміачної води з цистерни місткістю 60 тон витекло на території колишньої тракторної бригади в селі Зняцево Мукачевського району Закарпаття. Про це повідомив Центр пропаганди ГУ МНС у Закарпатській області.

Згідно повідомленню, витік відбувся із-за втручання невідомої особи, яка пошкодила вентель на цистерні.

Повідомляється, що площа розливу становить 30 квадратних метрів. У радіусі близько 300 метрів розповсюдився неприємний запах, а на відстані 200 метрів розташовано 25 житлових будинків, у яких живуть близько 100 людей.

На даний час звернень від жителів прилеглих житлових будинків щодо погіршення стану здоров"я не зафіксовано.

Під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Мукачевської РДА було вирішено провести рекультиваційні роботи на місці розливу аміачної води та утилізацію цистерни, де зберігалася хімречовина. Ці заходи планується закінчити до 8 лютого.

Окрім цього фахівці районної СЕС провели відповідні вимірювання розливу аміачної води щодо визначення можливого впливу на людей і довкілля. Робота над аналізами триває, повідомляє proUA.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті невідомий розлив 5 тонн аміачної води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі