середа, 28 липня 2010 19:13

На Вінниччині водій Мазди вбив трьох людей (ФОТО)

27 липня на автошляху "Вінниця-Бар" зіштовхнулись два легкових автомобіля. У результаті двоє людей загинули на місці, двоє госпіталізовані. Один з них помер в лікарні.

Аварія сталася біля села Біликівці Жмеринського району Вінниччини.

За словами начальнику служби профілактичної роботи ДАІ у Вінницькій області Володимира Мотичко, 25-річний водій "Мазда-929" не впорався з керуванням на мокрій дорозі та виїхав на зустрічну смугу.

"Сталося зіткнення з автомобілем ЗАЗ-110307, яким керував 30-річний вінничанин. Він і 25-річний пасажир з першого сидіння загинули на місці. Машину дуже зім'яло. "Славуту" розрізали, щоб дістати тіла загиблих", - сказав він.

Водія "Мазди" та ще одного пасажира "Славути" госпіталізували в Жмеринську райлікарню. Як повідомили у лікарні, 23-річний пасажир помер у реанімації. У нього була відкрита черепно-мозкова травма та політравма.

Водій "Мазди" знаходиться у хірургічному відділенні під конвоєм. Він отримав струс головного мозку та перелом правої ключиці.

Володимир Мотичко зауважив, що у погоду, коли відбуваються перепади температури, слід бути особливо уважним на дорозі.

"Такі кліматичні умови провокують зміни тиску у гіпертоніків та гіпотоників. Спека змінюється грозами, і навпаки. Тому потрібно бути дуже обережним. Тільки-но трохи закрутилась голова чи стало зле, краще зупинитись і перепочити", - зазначив він.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині водій Мазди вбив трьох людей (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі