понеділок, 14 липня 2008 16:07

На вихідних у Києві горіло 5 авто

На вихідних в Києві було зафіксовано 5 випадків пожеж на транспортних засобах.

Як повідомляє прес-служба пожежно-рятувальної служби Києва, ситуація, при якій спалах відбувається в одній машині, а потім розповсюджується на припарковані поруч автомобілі, стала типовою для Києва через високу щільність розташування машин в дворах житлових будинків. Не поодинокі і випадки, коли автомобіль ушкоджується унаслідок горіння сміття в контейнерах, що стоять поряд.

Так, в суботу вночі в Оболонському районі по вул. Тимошенка стався спалах моторного відсіку в "Ауді". Полум"я швидко охопило салон машини. Велика температура і язики полум"я, які виривалися з салону і з-під капота, нанесли значні пошкодження припаркованим рядом "Деу-Ланос" і "Мітцубіши-Аутлендер". Рятувальники вчасно прибули на місце пожежі і перешкодили розповсюдженню вогню на салони автомобілів. Проте про зовнішній вигляд господарям автотранспорту доведеться потурбуватися. Причини пожежі зараз з"ясовуються.

Крім того, в суботу згоріли "Москвич" в Деснянському районі і "Деу-Ланос" в Дніпровському районі. У Шевченківському районі під час руху по вул. Довженка сталося коротке замикання з подальшим загорянням в автомобілі "ВАЗ-2106".

Нагадаємо, раніше в Оболонському районі столиці в результаті пожежі на автостоянці згоріли два автомобілі і ще два пошкоджені, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «На вихідних у Києві горіло 5 авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі