середа, 24 вересня 2008 08:57

На відкриття театру в Ялті приїдуть Джон Малкович і Кевін Спейсі

До Ялти 25 вересня на презентацію відреставрованого театру ім А.П. Чехова приїдуть відомі актори Джон Малкович і Кевін Спейсі, а також драматург Том Сстоппард.

Про це повідомили в прес-службі Національної резервної корпорації, власник якої - меценат Олександр Лебедєв запросив акторів і драматурга до Ялти.

"Мотивом візиту акторів театру та кіно Джона Малковича, Кевіна Спейсі та всесвітньо відомого драматурга Тома Стоппарда стало закінчення реставрації театру імені Чехова й будинку письменника "Біла дача". Реставрація була проведена Національною резервною корпорацією", - зазначили в прес-службі корпорації.

У прес-службі додали, що Джон Малкович, Кевін Спейсі та Том Сстоппард давно цікавляться творчістю Антона Чехова".

Ялтинський театр було відкрито наприкінці ХІХ століття. На його сцені співав Федір Шаляпін. На виставах були присутні Антон Чехов, Максим Горький і багато інших письменників.

Будинок театру двічі зазнавав руйнувань: на початку ХХ століття та в 1944 році. Влітку 1944 року, після звільнення Ялти, театру присвоєне ім`я А.П.Чехова.

Нинішні роботи з реконструкції театру проводилися протягом двох років - з березня 2006 року до березня 2008-го. За даними ЗМІ, в реконструкцію театру вкладено близько 10 млн. Євро, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На відкриття театру в Ялті приїдуть Джон Малкович і Кевін Спейсі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі