субота, 16 жовтня 2010 13:18

На виборах астрологи радять підтримати Тельців і Козерогів

На виборах астрологи радять підтримати Тельців і Козерогів
Найкращими лідерами для нашої країни є Тільці. Таку думку Gazeta.ua висловила астолог Людмила Добровольська.

"Україна народилася під знаком Тільця. Я маю на увазі не її незалежність 24 серпня, а давнє народження. Тому управляти у ній мають переважно люди, народжені під цим знаком. Вони відповідають характеристикам, які властиві країні", - вважає астролог.

На її думку, Тільці зазвичай спокійні, розсудливі, знають свої цілі і спокійно йдуть до них. Їх важко зломити, збити зі шляху, вивести з рівноваги.

"Вони матеріалістичні, конкретні, консервативні і практичні. Природа наділила їх високою працездатністю. На першому місці для Тельців добробут. А хто з українців не хоче сала, домівки і гарного життя? У них міцна сільська самосвідомість, тому вони підніматимуть сільське господарство. Такі люди - чудові фінансисти, економісти. Окрім того, вони досить романтичні, тому опікуються культурою і архітектурою", - сказала Добровольська.

У свою чергу астролог Олена Максимова наголосила, що при владі краще за все себе відчувають козероги.

"Вони здатні утримувати увагу на великих територіях. А Україна все-таки не маленька країна. Козероги здатні створити ієрархічну систему. Управлінці-козероги не лізуть у справи своїх підлеглих, довіряють їм, при цьому добре контролюючи виконані завдання", - вважає Максимова.
Зараз ви читаєте новину «На виборах астрологи радять підтримати Тельців і Козерогів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі