середа, 08 серпня 2007 12:50

На трасі Москва – Санкт-Петербург ловлять порушника: він змінив вже три машини

Порушник, якого співробітники ДАІ намагаються затримати на трасі Москва – Санкт-Петербург, змінив уже три автомобілі, повідомили представники Новгородського управління ГІБДД.

Близько півтори години тому співробітники міліції в районі населеного пункту Крестці спробували зупинити на федеральній трасі легковий автомобіль Porsche синього кольору із спецномерами. Водій авто не підкорявся вимогам співробітників ГІБДД і намагався втекти.

Для зупинки іномарки міліціонери застосували табельну зброю і прострілили радіатор авто. Водій Porsche звернув із траси в ліс.

Кинувши там автомобіль, він пересів на Mercedes, що їхав повз. Порушник спробував утекти від переслідування, звертаючи по магістралі то в бік Москви, то в бік Санкт-Петербурга.

При цьому Mercedes неодноразово виїжджав на смугу стрічного руху і створював загрозу аварії.

Кинувши Mercedes, порушник пересів на автомобіль Renault.

Наразі його переслідування продовжується. На новгородських стаціонарних постах ГІБДД, розташованих на трасі, частково перекрито рух транспорту, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «На трасі Москва – Санкт-Петербург ловлять порушника: він змінив вже три машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі