вівторок, 05 грудня 2006 15:56

На Тернопільщині затримали бандитів, які катували і грабували людей

На Тернопільщині затримали злочинців, які катували людей, вимагаючи гроші. Бандити вивозили своїх жертв на мікроавтобусі за місто і безжально знущалися з них, поки не отримували потрібну суму.

Правоохоронці встановили, що угрупування організував раніше двічі засуджений за пограбування тернопільчанин. Найстаршому з вимагачів - 37 років, молодшому - 25.

Одну зі своїх жертв бандити звинуватили у підпалі квартири. За це відрізали вухо і нещадно побили. Ще трьох чоловіків, які робили ремонт у квартирі злочинців, звинуватили в розкраданні будматеріалів. Після чого почали вимагати майже $5 тис. Людей, у яких не було потрібної суми, примушували брати кредити. Зловмисники настільки залякували свої жертви, що ті боялися поскаржитися в міліцію.

Начальник УМВД в Тернопільській області Василь Пісний розповів, що бандити "займаючись здирництвом, катували людей, прив"язували до дерева, примушували копати могили, погрожували зброєю та нещадно били. Одного потерпілого вивезли в ліс, зламали йому руки і ребра, облили спиртом та погрожували підпалити, якщо він не заплатить їм певну суму", повідомляють ICTV.


Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині затримали бандитів, які катували і грабували людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі