вівторок, 12 лютого 2008 16:35

На Тернопільщині двоє грабіжників вбили 79-річну жінку

Нападники забрали у своєї жертви 400 гривень та втекли. Невдовзі одного з підозрюваних затримали міліціонери, а іншого фігуранта справи оголосили в розшук.

Мертве тіло пенсіонерки в її хаті зранку знайшов старший брат. Чоловік одразу викликав міліцію.

На місці вбивства пенсіонерки міліціонери виявили сліди від взуття та відбитки пальців, що залишили в сільській хаті підозрювані.

За даними слідства, двоє зловмисників пізно вночі зняли вікно і потрапили до оселі 79-річної пенсіонерки. Нападники стали душити літню жінку і вимагали віддати всі гроші.

Невдовзі міліціянти затримали одного з підозрюваних у скоєнні злочину. Цей громадянин раніше відбув 9-річний термін ув"язнення за вбивство.

Віктор Рудзінський, начальник Шумського РВМ УМВС України в Тернопільській обл.: "Один із підозрюваних – житель Білогірського району Хмельницької області, який раніше приходив до потерпілої для надання допомоги по господарству. Нарубати дров, принести води, скопати город. За це потерпіла платила їм гроші".

Затриманий громадянин у скоєнні вбивства зізнався. Він назвав ім"я та прізвище свого поплічника, якого правоохоронці оголосили в розшук. Заарештований під час допиту розповів, як вбивали літню жінку.

Затриманий: "Дійшли до шафи, у шафі нічого не найшли. Повернулися в другу кімнату. Там шукали гроші. Начали бабку бити, душити. Начали знущатися над бабкою. Казали, щоб вона давала гроші. Вона начала плакати. Ми їй казали: сука, заб"ю тебе, бо хто прийде і взнає, буде велика біда, проблеми будуть тобі".

Наразі правоохоронці розшукують підозрюваного у вбивстві – Миколу Павлішена, 1978 року народження, мешканця села Боложівки, Шумського району, Тернопільської області, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині двоє грабіжників вбили 79-річну жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі