середа, 09 вересня 2009 15:50

На Сумщині пограбовано відразу два ювелірні магазини

На Сумщині пограбовано відразу два ювелірні магазини

У Сумській області за один день пограбували два ювелірні магазини - в обласному центрі і місті Лебедині.

Як повідомляє сектор зі зв"язків з громадськістю ГУ МВС України в Сумській області в середу, за попередніми даними, в обох випадках діяло одне і те ж угрупування, що складається мінімум з чотирьох чоловік. Правоохоронці затримали одного зі зловмисників.

За інформацією прес-служби, для нападу учасники угрупування вибирали магазини дорогоцінних металів, не забезпечені надійної системи спостереження і охорони.

У результаті першого пограбування одного з магазинів в центральній частині Сум викрадено два лотки із золотими ланцюжками на суму 40 тис. грн.

Через три години після скоєння першого злочину зловмисники винесли з ювелірного магазина в Лебедині два лотки із золотими перснями. Вартість викраденого товару встановлюється.

За словами власниці магазина в Лебедині, спочатку в салон зайшли дві людини, які розглядали товар. Незабаром в приміщення зайшли ще двоє чоловіків. Після їх виходу продавщиця помітила, що зникли лотки із золотими прикрасами.

Співробітники кримінального розшуку Лебединського міського відділу міліції побачили двох чоловіків, які вибігли з ювелірного магазина. Незнайомці підбігли до іномарки, щось передали водієві і пішли по вулиці, автомобіль поїхав.

Міліціонери підійшли до чоловіків, представилися. Ті у відповідь, не бажаючи спілкуватися з правоохоронцями, спочатку запропонували хабар, потім чинили фізичний опір і почали тікати.

Один з підозрюваних був затриманий. Їм виявився безробітний 36-річний житель Львівської області. Він написав "явку з повинною" і дає пояснення в камері попереднього слідства.

Правоохоронні органи намагаються встановити його спільників.

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині пограбовано відразу два ювелірні магазини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі