середа, 09 січня 2008 14:13

На Софійській площі в Києві почали заливати ковзанку

У Києві на Софійській площі почали заливати ковзанку просто неба. Як повідомляє в середу прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на заступника глави міськадміністрації Віталія Журавського, на площі вже встановлена спеціальна платформа, роботи проходять згідно графіку, тому відкриття катка відбудеться своєчасно, а саме, 13 січня.

Журавський нагадав, що каток на Софійській площі працюватиме з 13 січня до 15 березня 2008 року.

"Розмір льодового майданчика, який сьогодні повинні почати робити, складатиме 40 м на 20 м. Працювати каток буде з 10 ранку до 11 вечора. Поряд буде облаштований пункт прокату ковзанів. Ця послуга буде платною. Крім того, для відвідувачів катка поблизу працюватиме безкоштовна парковка", – сказав він.

Як повідомлялося, організувати роботу ковзанки планується таким чином: робочий час буде розділений на сеанси тривалістю по 60 хвилин. Щоб потрапити на сеанс, необхідно буде завчасно на нього записатися і отримати талончик. Це можна буде зробити безпосередньо у працівників ковзанки. Розклад сеансів і умови запису будуть розміщені на офіційному сайті Київської держадміністрації www.kmv.gov.ua.

Поряд з ковзанкою будуть розміщені всі необхідні об"єкти – роздягальні, медпункт, громадський туалет, кіоски з продажу гарячих напоїв, лавки і приміщення для охорони. Продаж алкогольних напоїв поблизу катка буде суворо заборонено, повідомляє "Интерфакс-Украина".

Зараз ви читаєте новину «На Софійській площі в Києві почали заливати ковзанку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі