четвер, 12 липня 2007 14:17

На Сицилії заарештували десять членів "Коза Ностра"

Італійська поліція заарештувала на Сицилії десять членів мафіозного клану "Коза Ностра", яких підозрюють у п"яти вбивствах. Операція під кодовою назвою "Sicania 2" проводилася проти мафіозних "сімей" клану, які контролюють міста Агрідженто, Гротте, Ракалмуто і Санта Елізабетта.

У вівторок, 10 липня, подібну операцію італійська поліція провела в областях Калабрія і Кампанія, де заарештувала 60 підозрюваних у зв"язках з місцевою мафією "Ндрангета", і конфіскувала майно на 50 мільйонів євро.

Тижнем раніше суд сицилійського міста Мессіна конфіскував у одного з мафіозних ватажків Себастьяно Рамполли майно на 25 мільйонів євро. Цей "хрещений батько" клану "Коза Ностра" контролював злочинну діяльність в містах Мессіна, Катанія та Енна.

Раніше поліція конфіскувала у сицилійської мафії майна на 46 мільйонів євро. У неаполітанської "Камори" також недавно конфіскували вілли, квартири і банківські рахунки на 100 мільйонів євро, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «На Сицилії заарештували десять членів "Коза Ностра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі