четвер, 16 квітня 2009 17:31

На Великдень метро працюватиме цілодобово

На Великдень метро працюватиме цілодобово

Комунальне підприємство "Київський метрополітен" 19 квітня 2009 р. працюватиме цілодобово.

Відповідне розпорядження підприємства "Про забезпечення нормальної роботи метрополітену 18-20 квітня 2009 р." та з метою створення сприятливих умов для святкування Великодня оприлюднила сьогодні прес-служба КП.

Нагадаємо, раніше Київська держадміністрація прийняла рішення про продовження роботи столичного метрополітену до 1:00 з 18 на 19 квітня, тобто в ніч на Воскресіння Христове.

Також повідомлялося, що 19 квітня метрополітен почне свою роботу о 5:00.

Як повідомлялося, київська влада вирішила також продовжити роботу наземного громадського транспорту і збільшити кількість рухомого складу, особливо в тих місцях, де очікується найбільше парафіян.

Основні маршрути громадського транспорту будуть працювати цілодобово.

Також у КМДА хочуть якомога краще прикрасити столицю. Для цього комунальні служби з озеленення та благоустрою територій починають працювати в посиленому режимі.

Також нагадаємо, богослужіння в храмах столиці розпочнуться близько 23:30 18 квітня, і триватимуть до 03:30 19 квітня. Освячення пасок буде тривати до 11-12 години.

За матеріалами РБК-Україна, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Великдень метро працюватиме цілодобово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі