субота, 14 травня 2022 18:51

Спецтема: Війна Росії проти України

На острові Зміїний окупанти нарощують ППО - Генштаб

На острові Зміїний окупанти нарощують ППО - Генштаб
У невизнаному Придністров'ї збройні формування перевели на повсякденний режим роботи. Фото: Генштаб ЗСУ

На острові Зміїний російські окупанти нарощують системи протиповітряної оборони та намагаються збільшити військову присутність.

Кораблі Чорноморського флоту РФ намагаються ізолювати територію ведення бойових дій, проводять розвідку та обстрілюють позиції ЗСУ на Приморському напрямку, йдеться у новому зведенні Генштабу ЗСУ в Facebook.

У невизнаному Придністров'ї збройні формування перевели на повсякденний режим роботи, але підрозділи оперативної групи російських військ продовжують перебувати в підвищеній бойовій готовності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб повідомив, де росіяни хочуть наступати

Російські окупанти обстрілюють інфраструктуру ракетами та артилерією в Донецькій, Одеській, Луганській та Харківській областях.

На тимчасово зайнятих територіях сходу та півдня України росіяни змушують цивільних працювати в окупаційних установах та незаконній поліції, порушують їхні права та свободи.

У Харківській області Збройні сили України звільнили ще одне село, але поки що не називають, яке саме. Розташоване воно північ від Харкова.

Зараз ви читаєте новину «На острові Зміїний окупанти нарощують ППО - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі