четвер, 03 квітня 2008 10:40

На Одещині знущання над однокласницею школярки знімали на мобілку

Українські школярі дедалі частіше проявляють агресивну жорстокість щодо своїх однолітків. Шкільна драма розігралася і приголомшила мешканців районного центру Кілія в Одеській області. Школярки дві години знущалися з однокласниці і знімали тортури на мобільний телефон. Нині постраждала у лікарні, а учасниць самосуду взяли під варту. Їм немає ще й 15, проте вже нині їм може загрожувати до шести років в"язниці.

Троє школярок жорстоко побили однокласницю у райцентрі Кілія на Одещині. Дівчину відвели на покинуте будівництво поряд із навчальним закладом і знущалися дві години. Все знімали на камеру мобільного телефона. На галас прибігли інші учні, розправу спостерігали близько двох десятків свідків. Проте на захист постраждалої ніхто не став.

Зняте відео у школі не показують, запевняють, що стерли. Але насправді зйомка досі гуляє класами. Учні припускають: жорстоке побиття сталося через особисту сварку дівчат. Раніше вони були найкращими подругами. Одразу після насильства у школі звільнили директора та кількох педагогів. Посади психолога тут взагалі не було, бо не знайшли відповідного фахівця. Діти шоковані подією. Одна зі старшокласниць написала вірш.

Всім трьом дівчатам загрожує до шести років в"язниці, хоча їм ще немає 15 років. Одна з них – із забезпеченої родини, хотіла навчатись в інституті МВС. Подруги розкаялися, лише опинившись під вартою.

Усіх свідків допитали в міліції. Суд відбудеться за місяць. Але вже зараз батьки учнів вимагають відрахувати агресивних дев"ятикласниць зі школи. Адже насильство тут трапляється не вперше. Торік восьмикласник побив молотком свого однолітка, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині знущання над однокласницею школярки знімали на мобілку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі