вівторок, 05 травня 2009 21:00

На Миколаївщині жінка пустила собаку сусідів на шашлики

На Миколаївщині жінка пустила собаку сусідів на шашлики

На Миколаївщині розгорівся скандал навколо зниклого собаки. Власниця пса запідозрила сусідку в тому, що вона з"їла її Чьоко. Серед жителів навколишнього району всі знали про те, що сусіди жінки - сім"я й справді неблагополучна, що вони не раз заманювали собак з міського звалища до себе в двір, а потім… собаки зникали.

Міліція, до якої звернулась власниця собаки, залишки трупа тварини виявила в колодязі будинку підозрюваної. У розмові з дільничним жінка зізналася, що захворів її 4-річний син, почав кашляти. І, щоб вилікувати застуджене дитя, за народними методами, мати вирішила нагодувати його собачатиною. Є також свідки, які стверджують, що собачатину спожили й на пікніку в компанії з друзями, зробивши з неї шашлик.

В порушенні кримінальної справи в.о. начальника Корабельного райвідділу відмовив, бо "в діях громадянки К. склад злочину, передбачений ст. 299 УК України (жорстоке поводження з тваринами) відсутній виходячи з того, що відсутнє знущання з тварин, здійснене із застосуванням жорстоких методів".

Дільничний провів лише з жінкою профілактичну бесіду про неприпустимість здійснення правопорушень і необхідності підтримувати добросусідські стосунки.

Власниця Чьоко не погоджуючись з таким покаранням, звернулася в Миколаївське міське управління захисту прав тварин. Спільно з ними були складені заяви прокуророві Миколаєва і прокуророві Корабельного району. Жінка вимагає суду над кривдницею її собаки.

За матеріалом ТСН

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині жінка пустила собаку сусідів на шашлики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі