пʼятниця, 23 січня 2015 05:59

На Луганщині помічено велике скупчення російських військових і техніки - Зорян Шкіряк

На Луганщині помічено велике скупчення російських військових і техніки - Зорян Шкіряк
www.ua-ru.info

Значне скупчення російських військових і важкої техніки було помічено в районі села Жовте під Трьохізбенкою Луганської області.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк на своїй сторінці у Facebook.

"У районі с. Жовте, що неподалік Трьохізбенки і Слов'яносербська, помічено значне скупчення російських військових, а також важка техніка: танки, вантажівки, бензовози і п'ять великих тягачів з понтонами. Це може свідчити про можливу спробу російсько-терористичних військ побудувати переправу через р. Сіверський Донець для швидкого перекидання бронетехніки, артилерійських установок і живої сили ворога у напрямку позицій сил АТО ", - повідомив Шкіряк.

Так само на полігоні в н.п. Олександрівськ під Луганськом нарощується присутність підрозділів регулярних частин російської армії.

"Саме тут окупанти влаштували тренувальний табір, де кожен день проводиться "навчання" російських інструкторів ГРУ-ФСБ з завербованими терористами", - додав радник глави МВС.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині помічено велике скупчення російських військових і техніки - Зорян Шкіряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі