вівторок, 26 лютого 2008 14:05

На Київщині п"яні пасажири накинулися на інспектора ДАІ з сокирою

Образ працівника ДАІ у кожного свій. Для одних це вартовий порядку, для інших - прикра перешкода на дорозі. Проте героями бойовиків даїшники стають нечасто. В неділю, 24 лютого, патрульна машина ДАІ як завжди чергувала на встановленому місці в Баришивці Київської області. Близько третьої години ночі на дорозі з"явився автомобіль ВАЗ-2106, який не зупинився на вимогу даїшників. Включивши "мигалку", міліціонери відправилися слідом за ним. Після довгої гонитви машину все-таки вдалося зупинити біля приватного будинку.

Коли інспектор ДАІ Сергій Агієнко попросив у водія документи, один з двох пасажирів накинувся на його напарника Олега Хотяна і почав його душити. Правоохоронець відкинув нападаючого убік, а другий даїшник загородив дорогу автомобілю. Він явно не чекав, що водій натисне на газ. Якимсь дивом інспекторові вдалося встрибнути на капот "Жигулів", після чого машина, на щастя, зупинилася. У цей час інший пасажир збігав в двір будинку і повернувся звідти, розмахуючи сокирою. Олегу Хотяну нічого не залишалося, як вистрілити в чоловіка.

"Незабаром хулігани (як пізніше показала експертиза, вони знаходилися в стані алкогольного сп"яніння) були затримані", - розповідає начальник ЦОС ГУМВД в Київській області Микола Жукович.

За фактом злочину порушена кримінальна справа, повідомляє Вовремя.info.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині п"яні пасажири накинулися на інспектора ДАІ з сокирою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі