понеділок, 14 червня 2010 12:41

На керівників криворізької шахти завели кримінальну справу

На керівників криворізької шахти завели кримінальну справу

Прокуратурою Тернівського району міста Кривий Ріг 13 червня порушено кримінальну справу проти службових осіб шахти ім. Орджонікідзе ВАТ "Центральний ГЗК", повідомили в прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

Справу порушено за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві, що спричинило смерть людини.

Цей злочин карається обмеженням волі на строк до п"яти років або позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

В ході досудового слідства встановлено, що 13 червня поточного року в результаті порушення вимог нормативних актів з охорони праці під час проведення масового вибуху в блоці шахти ім.. Орджонікідзе ВАТ "Центральний ГЗК" сталося раптове обвалення земної поверхні загальною площею 16 га, внаслідок чого загинула одна людина.

Слідство по кримінальній справі триває.

proUA

Зараз ви читаєте новину «На керівників криворізької шахти завели кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі