пʼятниця, 25 червня 2010 10:30

На Караваєвих дачах вантажний потяг убив чоловіка (ФОТО)

 

24 червня, на початку четвертої ранку, у столиці, на залізничній станції Караваєві дачі, під колесами вантажного потяга загинув чоловік.

З квитка, який знайшли у його особистих речах, відомо, що за 2 години до трагедії чоловік приїхав з Хмельницька. Що гість столиці робив у такий час на коліях, вже ніколи не з'ясується.

Як повідомлялося, у неділю, 20 червня, неподалік від станції Караваєві дачі у Солом'янському районі охоронець знайшов труп молодої людини.

Документів при загиблому не було, міліція дізналася про особу жертви завдяки мобільному телефону, що був у кишені хлопця.

Як з'ясувалося, тіло належало 25-річному Миколі Горбатюку, студенту 2-го курсу НМУ ім. Богомольця.

Нагадаємо, 2 червня у Маріуполі потяг "Маріуполь-Москва" збив 94-річну жінку. Від отриманих травм вона померла.

Свідки зазначили, що ударом локомотиву жінку відкинуло на кілька метрів від потяга у бік спуску. Вони припустили, що бабуся не помітила потягу, тому що погано чула і бачила.

У квітні пасажирський потяг Козятин—Коростишів збив вагітну Наталію Грабар, 20 років. Вона переходила колію у неналежному місці за райцентром Бердичів Житомирської області. Пропустила один потяг, іншого не помітила.

Magnolia-tv.com, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Караваєвих дачах вантажний потяг убив чоловіка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі