субота, 14 квітня 2018 16:55

На Івано-Франківщині затримали чоловіка, який стріляв біля дитсадка

На Івано-Франківщині затримали чоловіка, який стріляв біля дитсадка
В Івано-Франківській області поліція затримала п'яного чоловіка, який стріляв з пістолета біля дитсадка. Фото: Facebook

Івано-Франківські правоохоронці затримали чоловіка, який відкрив вогонь з пістолета біля дитячого садочка.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції регіону.

У повідомленні зазначається, що 13 квітня до поліції зателефонувала стурбована жінка і повідомила про стрілянину біля дитячого садочку на вулиці Бельведерській. На виклик відразу виїхало кілька екіпажів правоохоронців. На місці події копи знайшли і затримали чоловіка, який підходив під орієнтування. Згодом кілька свідків підтвердили, що саме він стріляв з пістолета, при чому хаотично, в різні боки.

"Подія трапилася поруч з дитячим майданчиком, неподалік — дитсадок", - зазначили у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час рукопашного бою поліцейський підстрелив напарника

У затриманого правоохоронці знайшли пістолет. Пізніше виявилось, що він був пневматичним. Крім того, медекспертиза показала, що чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. На нього склали протокол через "дрібне хуліганство", його очікує судове засідання.

У Китаї технологія розпізнавання обличчя допомогла поліції знайти злочинця, який був серед великого натовпу людей. Зазначається, що чоловіка затримали на концерті поп-зірки Джекі Чеунг в місті Наньчан, де було 60 тисяч глядачів.

Зараз ви читаєте новину «На Івано-Франківщині затримали чоловіка, який стріляв біля дитсадка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі