четвер, 05 червня 2008 09:39

На Хмельниччині загорівся автобус зі школярами

У Хмельницькій області сталася пожежа в автобусі з школярами. Увечері в середу недалеко від р. Кам"янець-Подільський на автодорозі Чернівці-Кам"янець-Подільський в моторному відсіку автобуса "Мерседес-Бенц" через коротке замикання електропроводки виникла пожежа.

Автобус належить приватному перевізникові, який здійснював туристичний рейс по маршруту Вінниця-Кам"янець-Подільський-Хотин-Вінниця з 29 дітьми загальноосвітньої вінницької школи. Про це повідомляє прес-служба МінНС.

Жертв і постраждалих немає. На місці події працювала оперативна група Головного управління МінНС Хмельницької області.

Відзначимо, що за останню добу на території країни зареєстровано 133 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинуло 17 людей і 176, - травмовано.

Також за минулу добу зареєстровано 154 пожежі, у тому числі в житловому секторі 67 пожеж, на яких виявлено тіла 7 загиблих осіб.

Крім цього, виникла 1 пожежа на підприємстві та 9 - на транспорті. Вогнем знищено 40 будівель, 8 одиниць автотракторної техніки та 17 тонн кормів. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 2 млн 90 тис грн, з яких 636 тис грн - прямі, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині загорівся автобус зі школярами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі