субота, 05 липня 2008 13:58

На Хмельниччині проходить перший фестиваль водного відпочинку

На Хмельниччині проходить перший Всеукраїнський фестиваль "Аквадром-2008". Тут зібралися фанати водного спорту. 60 команд із різних міст України виборюють звання найкращого підкорювача водної стихії. Беруть участь професіонали та любителі покататися на човнах, скутерах, байдарках, каное та катамаранах. Організатори фестивалю кажуть, українці занудилися за цікавим дозвіллям і в пошуках екстриму їдуть за кордон, хоча отримати задоволення від активного відпочинку можна і в Україні.

Олег Демчук, організатор фестивалю: "Аквадром – це найбільш мокрий фестиваль, який коли-небудь проводило наше місто, тому що під дощем мокли, під снігом мокли, а от ніколи ще не мокли в воді. І тому повітряні кулі, катамарани, байдарки, каное, спортивна риболовля, пляжний волейбол – стільки прихильників, пов"язаних з водою, ми ще ніколи не збирали".

Вік учасників та спортивна підготовка тут не мають значення. Ті, хто боїться води або не вміє плавати, виборювали призи в чемпіонаті з пляжного волейболу та підкидного дурня. Родзинкою першого дня мав стати триатлон, однак через дощ його перенесли.

У перший день фестивалю глядачі отримали ще й естетичне задоволення. На березі Дністра пройшов конкурс краси "Королева Західної України". 13 дівчат на очах глядачів та вибагливого журі перетворювалися з веселих юнг на спокусливих дністровських мавок, повідомляє ICTV

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині проходить перший фестиваль водного відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі