понеділок, 21 січня 2008 16:10

На Херсонщині за три тижні розкрито 338 злочинів

За три тижні проведення оперативно-профілактичного відпрацювання правоохоронці Херсонщини розкрили 338 злочинів, розшукали 33 злочинці, порушили 449 кримінальних справ. У сфері економіки викрили 62 злочини, порушили 45 кримінальних справ. У сфері службової діяльності викрито 27 злочинів. Державі повернуто 264 тисячі гривень.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Зокрема, відділом по боротьбі з незаконним обігом наркотиків виявлено 180 злочинів, вилучено 24 кілограма наркотичних засобів, з них – 950 пігулок трамадолу.

Співробітники карного розшуку за період вихідних днів розкрили цілу низку злочинів. 4 розбійних напади сталися одразу в двох районах області. Всього ж за період відпрацювання розкрито 11 розбійних нападів. У Бериславському районі затримали 32-річного місцевого жителя, який скоїв 2 розбої на кафе і бари. Він вдирався до барів, де погрожуючи барменам ножем, вимагав усю виручку. Таким чином вин "заробив" аж 83 гривні. А покарання на нього чекає строком від трьох до семи років позбавлення волі.

Співробітники кримінальної міліції у справах неповнолітніх в одній зі шкіл-інтернатів області виявили перевищення службових повноважень одним з учителів-вихователів. Жінка нанесла тілесні ушкодження двом учням-сиротам: 1993 та 1994 року народження.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині за три тижні розкрито 338 злочинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі