пʼятниця, 18 квітня 2008 14:44

На Херсонщині школярі пускали залізницю на металобрухт

На Херсонщині троє учнів місцевої школи та 20-річний нероба крали залізничні протиугони, які мішками здавали у пункт прийому металобрухту. Після другої крадіжки зловмисників затримали.

На залізничному перегоні "Каховка-Матросівка" невідомі почали красти металеві захисні пристрої. На гарячому крадіїв упіймати не вдалося, і міліціонери перевірили найближчі приймальні пункти металобрухту.

Перший раз зловмисники вкрали 370 кілограмів захисних пристроїв, наступного – вже 580 кілограмів. Вкрадене здавали на пункт прийому металобрухту по 90 копійок за кілограм.

Автотранспорт зловмисники взяли у діда одного із спільників. Сказали, що лише проїдуть селом та одразу повернуть машину.

Кримінальний квартет невдовзі затримали. Крадіжки на залізниці підозрювані пояснили абсолютною відсутністю грошей у родинах.

За фактом крадіжки правоохоронці порушили карну справу. Подальшу долю кожного підозрюваного тепер вирішуватиме суд, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині школярі пускали залізницю на металобрухт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі