вівторок, 15 червня 2010 17:20

На Франківщині пограбували партійний офіс "Фронту Змін"

На Франківщині пограбували партійний офіс "Фронту Змін"

Зранку 15 червня 2010 року в Коломиї Івано-Франківської області здійснено погром партійного офісу міської та районної організацій Політичної партії "Фронт Змін".

Про це Gazeta.ua повідомили у обласному офісі партії.

Коломийський офіс знаходиться в центральній частині міста по вул. Гетьмана Мазепи, 96а, на другому поверсі над приміщенням "Приватбанку".

Як сказав у телефонній розмові кореспонденту Gazeta.ua голова виконкому обласної організації Юрій Бабій, під час нападу пошкоджено замок на вхідних дверях, поламано внутрішні двері службових кабінетів.

Викрадено офісну техніку та партійну документацію, де містились анкетні дані на претендентів в кандидати до місцевих рад та програм розвитку населених пунктів Коломийщини. Про це обласне керівництво повідомив голова міської організації Андрій Вітенко.

Голова виконкому. пов"язує цей напад із активною діяльністю Коломийської організації. Вона найчисельніша в області.

"Вагомий результат на попередніх президентських виборах та діяльність наших активістів на Коломийщині змушують наших політичних опонентів на такі радикальні кроки. Адже відомо, що "Фронт Змін" на майбутніх місцевих виборах претендує на широке представництво у місцевих радах" - заявив Юрій Бабій.

За інформацією речника CЗГ УМВС в Івано-Франківській області Василя Гультайчука – це звичайна побутова крадіжка.

"О 9 годині ранку злодій зайшов на другий поверх і просверлив у дверях дірку. Вочевидь побачив, що у кімнаті порожньо. Аналогічну операцію проробив і з дверима сусіднього приміщення. Побачив на столі ноутбук, підважив двері. Вкрав комп"ютер і втік, захлопнувши двері. Більше у офісі нічого не пропало. Злодій навіть не забрав дорогий телефон, який стояв поряд на столі" - каже Гультайчук.

За його словами, ноутбук – власність одного з працівників офісу. Зараз за конкретними прикметами ведеться розшук зловмисника.

Зараз ви читаєте новину «На Франківщині пограбували партійний офіс "Фронту Змін"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі