вівторок, 22 грудня 2009 14:35

У Полтаві намагалися підпалити офіс Партії регіонів

У Полтаві намагалися підпалити офіс Партії регіонів

У Полтаві в ніч на вівторок міліціонерами було затримано троє осіб, які намагалися скоїти підпал офісу обласної організації Партії регіонів, повідомляє прес-служба обласної організації.

За їх даними, зловмисники мали при собі ємність з легкозаймистою речовиною.

"При цьому один із затриманих вже розлив її, розбивши вікно офісу, а другою запалював факел, готуючись зробити підпал. Третій зловмисник в цей час фіксував те, що відбувається на відеокамеру. У паліїв вилучена ще одна ємність з легкозаймистою речовиною. Зараз всі троє затримані. За фактом ведеться перевірка", - відмічено в повідомленні.

Представники обласної організації Партії регіонів і обласного виборчого штабу розцінюють факт спроби підпалу, як прояв широкомасштабного настання провокаційних дій і фальсифікацій з боку супротивників у виборчій гонці.

Разом з тим представники Партії регіонів Полтави звертаються і до інших партій з проханням вести передвиборну роботу цивілізовано, без застосування хуліганських, антизаконних методів.

У прес-службі додали, що за словами представників компетентних структур, якби паліям вдалося задумане, приміщення б згоріло приблизно за 15 хвилин, а оскільки воно знаходиться в густонаселеному районі Полтави, то невідомо, настільки б драматично розгорталися події далі.

Днями аналогічні факти були зафіксовані в Запоріжжі, а також в Івано-Франківській області, де від рук паліїв постраждали офіси Партії регіонів.

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві намагалися підпалити офіс Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі