понеділок, 26 листопада 2012 00:40

На фасаді мерії Рима вивісять величезний портрет Тимошенко - ЗМІ

На фасаді мерії Рима вивісять величезний портрет Тимошенко - ЗМІ
Фото: gazetaukrainska.com

На фасаді мерії Риму, що розташована на Капітолійському пагорбі італійської столиці, 26 листопада урочисто вивісять величезну фотографію в підтримку засудженого екс-прем'єра України Юлії Тимошенко. Про це повідомляє "Українська газета в Італії".

"Цю акцію затвердила асамблея депутатів італійської столиці, враховуючи політичну ситуацію в Україні", - повідомляє сайт "Української газети в Італії".

Видання повідомляє, що римська мерія також прийняла постанову, пов'язану з ситуацією навколо Ю.Тимошенко.

ЗМІ відзначають, що раніше подібноїуваги римської влади удостоювалися італійські судді, загиблі від рук мафії - Джованні Фальконе і Паоло Борселіно; ізраїльський засуджений Шаліта, якого 5 років утримували у в'язниці в секторі Газа; італійка Россель Урру, яку викрали терористи в Алжирі ; Аун Сан Су Чжі, лідер опозиції М'янми; Сакіне Мохаммаді Аштіані, засуджену до 10-річного ув'язнення за причетність до вбивства свого чоловіка в Ірані, проте невинна для європейського судочинства, та інші.

У свою чергу знаходиться в Італії екс-голова Харківської обласної державної адміністрації, обраний народним депутатом від партії "Батьківщина" Арсен Аваков повідомив на своїй сторінці в Facebook, що разом зі своїми однопартійцями Миколою Томенком і Андрієм Шевченком буде присутній на даній церемонії разом з мером Риму .

"Щось мені підказує, що представників посольства України не буде. Але прийде багато справжніх українців, що живуть в Італії. І Ви приходите - якщо поруч! Рим, Капітолій, 14-30", - зазначив він.

Зазначимо, що 27 листопада Юлія Тимошенко відзначатиме свій 52-ий день народження.

Зараз ви читаєте новину «На фасаді мерії Рима вивісять величезний портрет Тимошенко - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі