субота, 27 червня 2009 17:47

На Facebook з"явився фан-клуб серійного вбивці

На Facebook з"явився фан-клуб серійного вбивці

У громадянина Італії Джованні Странджо, якого вважають відповідальним за різанину в німецькому місті Дуйсбург, де в серпні 2007 року було убито шість італійців, з"явився власний фан-клуб з"явився в популярній соціальній мережі Facebook.

Наразі членами "групи підтримки" є 44 людини, більшість з яких проживає за межами Італії.

Учасники фан-клуба обмінюються повідомленнями англійською, німецькою, італійською. Є також одне повідомлення, написане калабрійським діалектом.

Засновник групи під прізвиськом Teo Mil в день арешту Странджо з жалем відізвався про піймання свого ідола. Користувач з ніком Нікола Рудджієро, який мешкає в Лондоні, в день його арешту написав: "Слава Джованні!".

Ще один член групи звертається до Странджо, називаючи його "великою людиною".

Странджо був арештований 13 березня 2009 року в Амстердамі під час розслідування справи про вбивство італійців в Германії. Тоді тіла п"яти італійців були виявлені в двох автомобілях в Дуйсбурзі, шоста жертва померла в машині "швидкої допомоги". За даними поліції, всіх шістьох людей, у віці від 16 до 39 років, було убито пострілами в голову.

Як заявляли італійські карабінери, це вбивство - "кровної помсти" між двома ворогуючими кланами південноіталійського міста Сан-Лука (область Калабрія).

Раніше за підозрою в причетності до цієї події було заарештовано семеро людей.

За матеріалом РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «На Facebook з"явився фан-клуб серійного вбивці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі