неділя, 03 січня 2016 11:34

На Донеччині спіймали сепаратиста-запроданця "Худого"

На Донеччині спіймали сепаратиста-запроданця "Худого"

Бойовика самопроголошеної ЛНР 23-річного Олександра на прізвисько "Худой" затримала кримінальна поліція в Костянтинівському районі. Про це повідомив начальник головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброскін.

"Історія життя "Худого" така ж, як і його кличка, вкрай мізерна і бідна, - повідомляє Аброскін. - До червня 2015 проживав у Луганську за рахунок гуманітарної допомоги, потім по оголошенню - атракціону небаченої щедрості "кожному, хто вступить до лав ополчення ЛНР - повний соцпакет і 5000 гривень" завербувався в так звану "армію ЛНР". У перший же день його разом з іншими "любителями халяви" відправили в селище Металіст, розташоване під Луганськом, де визначили заряджаючим міномета в "батальйон "Зоря". У підрозділі було 3 міномета 120мм, старший - Михайло по кличці "Старий". Протягом двох місяців "Худий" щодня брав участь в обстрілі міста Щастя. У зв'язку з невиплатою обіцяної заробітної плати втік з "підрозділу", виїхав в Серпухов Російської Федерації, де працював різноробочим на різних будівництвах, але через скотиняче ставлення до "героїв ополчення" приїхав наприкінці грудня до своїх родичів у Донецьку область. "Худий" вирішив почати нове життя, забути розстріляну школу в Щасті, убитих громадян України, як мовиться, з чистого аркуша. Але людина припускає, а Бог робить. У підсумку, зараз "Худий" дає свідчення щодо своїх подільників, а поліція буде встановлювати, якими стежками цей "херой армії ЛНР" перетнув лінію розмежування".

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині спіймали сепаратиста-запроданця "Худого"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі