четвер, 05 серпня 2010 11:16

На Дніпропетровщині вигоріло 300 га лісу

На Дніпропетровщині вигоріло 300 га лісу

У Дніпропетровській області 300 га лісу постраждало через пожежу, яка сталася 4 серпня на території Новомосковського військового лісництва Міністерства оборони.

Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Як повідомляє МНС, станом на 7:00 четверга рятувальникам вдалося локалізувати пожежу на всій території.

Залучені сили проводять повторне обстеження району пожежі і гасять окремі осередки займання. Жертв, постраждалих і загрози населеним пунктам немає, ситуація повністю контрольована.

Загалом до ліквідації лісової пожежі було залучено 1048 осіб, 61 одиниця техніки, у тому числі від МНС 155 осіб і 30 одиниць техніки, від Державного комітету лісового господарства - 18 осіб і 7 одиниць техніки, від Міноборони - 875 осіб і 24 одиниці техніки.

З 6:00 для гасіння окремих вогнищ був залучений вертоліт Мі-8 з водозливним пристроєм від МНС.

Як повідомлялося, 1 серпня в Дніпропетровській області на землях лісового фонду Новомосковського військового лісгоспу сталася лісова пожежа на загальній площі близько 100 га.

Через загрозу пожеж Президент України Віктор Янукович перервав відпустку і скликав екстрене засідання Ради з національної безпеки і оборони України, яке відбудеться в Криму в четвер, 5 серпня, о 14:30.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині вигоріло 300 га лісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі