четвер, 17 січня 2008 13:20

На цьогорічному віденському балу буде відома стриптизерка (ФОТО)

 

Відома американська фотомодель і стриптизерка Діта фон Тіз супроводжуватиме цього року на віденському оперному балу його організатора Ріхарда Люгнера. Про це повідомив сам 75-річний австрійський бізнесмен і плейбой.

Традиційний щорічний бал у приміщенні Віденської опери — центральна подія новорічного бального сезону в Австрії, який триває впродовж січня-лютого. Цього року він пройде 31 січня. На віденському оперному балу зберуться більше п`яти тисяч осіб, серед яких буде політична і бізнес-еліта Австрії, численні іноземні гості.

За словами Ріхарда Люгнера, на запрошенні на бал Діти фон Тіз наполягла його дочка. Американській стриптизерці 35 років, її зріст – 1.68 метра, вага - 48 кілограмів, об`єм талії 41 сантиметр. Вона віддає перевагу французькій кухні. Діта фон Тіз стала всесвітньо відомою, перш за все, завдяки своєму колишньому чоловікові — музикантові Мерліну Менсону на прізвисько "Рок-н-рольне Страховище".

Минулого року гостею Люгнера була світська левиця і спадкоємиця багатомільйонного статку Періс Хілтон, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На цьогорічному віденському балу буде відома стриптизерка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі