понеділок, 13 серпня 2007 15:18

На Чернігівщині під час полювання загинув чиновник

Начальник головного Державного управління охорони, використання й відтворення водних живих ресурсів і регулювання рибальства в Чернігівській області 34-річний Сергій Ковальов загинув у день відкриття мисливського сезону поблизу села Дніпровське Чернігівського району. Про це повідомили у ЦГЗ УМВС в області.

"Смерть настала у результаті вогнепального поранення через необережне поводження з рушницею", - сказав працівник Центру громадських зв"язків.

За даними правоохоронців, Ковальов був знайдений мертвим з ознаками вогнепального поранення. За версією міліції, він нахилився добити поранену качку і несподівано вистрелила рушниця. Чоловік отримав смертельне поранення дробом 5-го калібру в область печінки.

Свідків події немає. Проте правоохоронці зазначають, що кримінальна справа не буде порушена, оскільки трапився нещасний випадок. Розслідування обставин цього випадку триває, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині під час полювання загинув чиновник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі