пʼятниця, 03 грудня 2010 11:47

На Черкащині троє циганок пограбували пенсіонерку

На Черкащині троє циганок пограбували пенсіонерку

10,5 тис. гривень винесли з хати Галини Балтазюк три циганки – Любов Нетреба, Нері Генгер та Аряна Аркоша. Подія сталася в селі Вишнополі Тальнівського району Черкаської області.

"До мене додому прийшли дві жінки, на циганок не схожі, – розповідає 70-річна потерпіла. – Думала, угорки які чи румунки. Попросилися в хату перемотати мозоль, бо кровоточить. Я пустила, принесла бинт і вату".

Поки мотали мозоль жінки демонстрували господарці свій крам – хустки, покривала. Пропонували купити. Балтазюк відмовилася.

"Потім десь несподівано взялася третя жінка. Мабуть вона весь час по хаті нишпорила, – згадує Галина Тимофіївна. – За кілька хвилин попрощалися й пішли".

Поява третьої жінки сильно схвилювала потерпілу. Вона вирішила перевірити схованку з грішми. 10,5 тис гривень, виручених від продажу корови й іншої живності, в шафі не було.

"Я побігла в сільраду. Звідти викликали міліцію. Наш участковий Євген Ковальчук зразу зловив злодійок", - сказала Балтазюк.

Жінка проживає сама. Троє дітей живуть і працюють у Києві.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині троє циганок пограбували пенсіонерку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі