середа, 21 квітня 2010 09:13

На будівництві "Олімпійського" розбився будівельник

На будівництві "Олімпійського" розбився будівельник

Учора в другій половині дня на будівництві стадіону "Олімпійський" два будівельники зірвалися з будівельного риштовання заввишки 4 метри. Один розбився на смерть, а другого швидка допомога відвезла в лікарню N17, пише "Газета по-Киевски".

Про загиблого відомо, що йому було 47 років і прізвище його - Самойлюк. Другого звати Ігор Біба, після події його з травмою голови і грудної клітки доставили в лікарню N17.

Факт трагедії підтвердив виданню начальник ГУ з надзвичайних ситуацій Віталій Пшеничний.

"Наші люди туди не в"їжджали, але я знаю зі зведення, що на "Олімпійському" з будівельного риштовання оступився робітник. На жаль, він загинув на місці, а другий важко травмований", - сказав він.

Видання нагадало, що після візиту 8 квітня на НСК "Олімпійський" Мішеля Платіні генпідрядник будівництва "Київміськбуд" пообіцяв додати до 1,5 тис. будівельників, що вже працюють, ще 300 людей з метою надолужити тримісячне відставання в графіку реконструкції.

Видання пише, що це вже третя жертва ЄВРО-2012. У жовтні 2008 року на будівництві "Донбас-Арени" загинув монтажник, що встановлював склопакети на висоті 55 метрів. Він зірвався в отвір.

У грудні 2009 у Варшаві під час будівництва головної арени один робітник загинув, другий отримав важкі травми і пізніше помер. Аварія сталася під час установки обладнання в одній з шахт зв"язку. Обидва знаходилися в спеціальному ліфті, але він зірвався з кріплень і впав з висоти 18 метрів.

Зараз ви читаєте новину «На будівництві "Олімпійського" розбився будівельник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі