середа, 14 квітня 2010 09:43

До Євро-2012 Київ отримає нові тролейбуси і добудований міст через Дніпро

До Євро-2012 Київ отримає нові тролейбуси і добудований міст через Дніпро

Уряд буде допомагати Києву у підготовці до Євро-2012. Про це заявив віце-прем"єр-міністр Борис Колесніков.

Як повідомляє департамент інформації і масових комунікацій Секретаріату Кабміну, чиновник відзначив, що уряд буде сприяти будівництву нової автомобільної дороги від Міжнародного аеропорту "Київ" у Жулянах до Повітрофлотського проспекту.

За його словами, для підвищення рівня конкурентоспроможності та ефективності аеропорту, що перебуває у власності міста, потрібно провести до нього лінію метрополітену.

"До Євро-2012 ми, напевно, цього вже не встигнемо зробити, але потрібно готувати проект, і деякі станції можна запустити", - сказав віце-прем"єр.

Крім того, Колесніков повідомив, що за допомогою уряду буде добудований міст через Дніпро. За його словами, лише у цьому році на будівництво планується виділити 1 млрд. гривень.

Також віце-прем"єр-міністр нагадав, що саме завдяки сприянню Кабінету Міністрів столиця змогла отримати у фінансовий лізинг більш 400 нових автобусів і тролейбусів, які кияни зможуть побачити вже в серпні.

"Ці самі сучасні автобуси та тролейбуси придбані саме до Євро-2012", - підкреслив він.

За словами Колеснікова, уряд докладе всіх зусиль, щоб НСК "Олімпійський" був зведений своєчасно.

"Ми розрахувалися з усіма боргами. Вже готові робити передоплату за постачання будівельних матеріалів для спорудження стадіону", - підкреслив віце-прем"єр-міністр.

Нагадаємо, раніше Колесніков повідомив, що в 2010 році Україна витратить на підготовку до чемпіонату Європи з футболу 2012 року понад 26 млрд.грн.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «До Євро-2012 Київ отримає нові тролейбуси і добудований міст через Дніпро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі